İçeriğe geç

Yetişkinlik Düzeyi R Ne Demek

R ne demek sinema?

13 yaşından küçük çocukların sinemaya girmesi yasak değildir. (Tam adı: Ebeveynler önemle uyarılır) R: Bunlar 17 yaşından küçük çocukların yalnızca ailelerinin veya refakatçi bir yetişkinin gözetiminde izleyebilecekleri filmlerdir.

Yetişkinlik düzeyi TV’de ne demek?

18 yaş ve üzeri izleyiciler için. Şiddet ve korku unsurları içerir. Cinsellik ve çıplaklık unsurları içerir.

Netflix yetişkinlik düzeyi nasıl değiştirilir?

Profiller’i seçin, ardından bir profil seçin. İzleme Kısıtlamaları’nı seçin. Netflix hesabınızın parolasını girin. İstediğiniz olgunluk seviyesini belirleyin.

Amazon Prime’de +18 var mı?

Sürekli veya ayrıntılı cinsel veya şiddet içeren sahneler, yersiz çıplaklık ve/veya erotik temalar içeren içerikler (“Yetişkin İçeriği”) Amazon Prime Video kataloğuna eklenmeye uygun değildir.

R derecesi nedir?

Radyan, bir dairenin yarıçap uzunluğundaki yay parçasının oluşturduğu merkez açıya eşit olan bir açı ölçü birimidir. 1 radyan 180π veya yaklaşık olarak 57,2958 derecedir (57°17′45″).

R derece ne demek?

Rheomur ölçeği veya Rheomur termometresi (°Ré, °Re, °R); Suyun donma ve kaynama noktalarını 0 ve 80 derece olarak kabul eden bir sıcaklık ölçüm cihazıdır. Bu termometre adını René Antoine Ferchault de Réaumur’dan alır (1730’da benzer bir şey geliştirmiştir).

R hangi yaş grubu?

R – Sınırlıdır. 17 yaşından küçük çocuklar içeriği bir ebeveyn veya veli eşliğinde görüntülemelidir.

Disney Plus’ta +18 film var mı?

Konuşma. 18 yaşında veya daha büyükseniz, hesap profil sayfanızda “18+” seçeneğini seçebilir ve Escape ve diğer yaş kısıtlamalı yapımları izleyebilirsiniz.

Yaş sınırı G ne demek?

Sınıf G ehliyeti için yaş sınırı nedir? Sınıf G ehliyeti almak için en az 18 yaşında olmanız gerekir.

Netflix’te +18 nasıl izlenir?

Android telefon veya tablet, iPhone veya iPad: Ekranın sağ alt köşesindeki Netflix’im’e dokunun, ardından Profil Yönetimi’ne dokunun. Görüntüleme Kısıtlamaları’na dokunun. Olgunluk Seviyesi. Daha fazla makale…

Netflix +18 PIN nedir?

Netflix Türkiye’ye göre, platformda 18 yaş ve üzeri kişilere yönelik içerikler için bir PIN kodu sağlanıyor. Ebeveynler, PIN kodunu kullanarak çocuklarının bu içeriği görüntülemesini engelleyebiliyor.

Netflix 2 ayrı evde izlenebilir mi?

Netflix’i her zamanki gibi tablet, dizüstü bilgisayar veya cep telefonu gibi taşınabilir cihazlarınızda film izlemek için kullanabilir ve otel veya tatil evi gibi farklı bir konumdayken yeni bir televizyonda oturum açabilirsiniz.

The Boys +18 var mı?

Amazon’un yayın platformu Prime Video’nun en dikkat çekici yapımlarından biri olan “The Boys”un üçüncü sezonu 3 Haziran’da yayınlanacak.

Amazon Prime İsrail malı mı?

, Inc. Seattle, Washington merkezli, e-ticaret, bulut bilişim, dijital yayın ve yapay zekaya odaklanan bir Amerikan çokuluslu teknoloji şirketidir.

18 film olmak ne demek?

Tahmin edebileceğiniz gibi, 13 yaş altı kişiler bu filmi yalnızca aileleriyle birlikte gelirlerse izleyebilir. 15+ olduğu için 15 yaş ve üzeri kişiler izleyebilir. 15A: 15 yaş altı kişiler aileleriyle gelebilir. Ayrıca, 18+ en dar kategoridir, yani yalnızca 18 yaş üstü kişiler bu filmi izleyebilir.

R-rated ne demek sinema?

R – Sınırlıdır. 17 yaşından küçük çocuklar içeriği bir ebeveyn veya veli eşliğinde görüntülemelidir.

R ABD nedir?

ABD vizesinde “Vize Türü/Sınıfı” altında yer alan “R” harfi, vizenin “normal” bir pasaporta girildiği anlamına gelir.30 Ağustos 2017ABD vizesinde “Vize Türü/Sınıfı” altında yer alan “R” harfi, vizenin “normal” bir pasaporta girildiği anlamına gelir.

IMDb R ne demek?

IMDb (İngilizce: İnternet Film Veritabanı, Türkçe: İnternet Film Veritabanı); film, televizyon dizileri, televizyon programları, video oyunları ve internet içerikleri hakkında bilgi içeren çevrimiçi bilgi veritabanıdır.

R+ ne demek?

(l) Gerçek sayılar kümesi: R. (m) İrrasyonel sayılar kümesi: I. (n) Pozitif gerçek sayılar kümesi: R+.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir